image

Bernhoven VII 2021 – Voor betrokkenen in de regio

Deze obligatielening is bedoeld voor betrokkenen van Bernhoven die willen investeren in het ziekenhuis. Investeren is mogelijk vanaf € 500,-.


Hoe participatie het verschil maakt

Een van de grote succesfactoren van Bernhoven is de verregaande samenwerking die zij opzoeken. Bernhoven gelooft in participatie, in betrokkenheid en eigenaarschap, en heeft daarom als enige ziekenhuis in Nederland een ander model. Het ziekenhuis drijft op de kracht van participatie. Medisch specialisten en werknemers van Bernhoven hebben vanaf 2018 de kans gekregen om financieel te participeren in Bernhoven en doen dit in groten getale.

Daar stopt het niet. Bernhoven is ervan overtuigd dat ze sterker is met elkaar. En ‘samen’ betekent ook samen met betrokkenen uit de regio, buiten de muren van het ziekenhuis. Denk aan huisartsen, apothekers, maar natuurlijk ook patiënten en hun familie. Hier zoekt Bernhoven ook naar een steeds sterkere verbintenis. Daarom wil Bernhoven graag aan alle stakeholders de mogelijkheid geven de koers van Bernhoven te steunen én daar zelf ook beter van te worden.

Waarom vraagt Bernhoven u te investeren?

Bernhoven heeft heldere ambities. Om die te realiseren heeft ze (financiële) ruimte en vrijheid nodig om dingen op haar eigen manier te doen. Dit houdt onder andere in dingen doen op haar eigen tempo en het maken van keuzes voor de lange termijn, niet om snel, optisch resultaat te behalen. Bernhoven wil samen werken aan gezondheid. Dat doen ze door uw gezondheid voorop te zetten en zorg dichtbij te organiseren.

De verruiming van het eigen weerstandsvermogen wil Bernhoven graag ophalen bij groepen die het hogere doel, de belofte van Bernhoven, omarmen. Bij mensen die persoonlijk gebaat zijn bij hun koers. Bernhoven is ervan overtuigd dat zij met u sterker zijn en er beter van wordt als direct betrokkenen investeren in hun ziekenhuis.

Hoe werkt een obligatie?  

Om participeren in het ziekenhuis voor iedereen mogelijk te maken, geeft Bernhoven obligaties uit. Belanghebbenden kunnen obligaties kopen en daarmee obligatiehouder worden. Met een obligatie in uw bezit, leent u voor een bepaalde tijd geld uit aan de organisatie. Gedurende deze tijd krijgt u ieder jaar een vast bedrag aan rente. Wanneer de looptijd van de lening afgelopen is, krijgt u het uitgeleende bedrag in één keer van Bernhoven B.V. op uw rekening gestort.

Hoe investeer ik in Bernhoven?

Om in te schrijven op obligaties, klikt u op de oranje button 'Log in om in te schrijven / Inschrijven obligatie'. Wanneer u alle stappen heeft doorlopen, ontvangt u per e-mail meer informatie over de vervolgstappen. 

Als uw inschrijving goedgekeurd is, wordt gevraagd om het bedrag waarvoor u inschrijft over te maken. Na goedkeuring van de betaling bent u in het bezit van obligaties van Bernhoven waarover u jaarlijks (rond oktober) rente zult ontvangen. Aan het einde van de looptijd van de obligatielening wordt de waarde van uw obligaties op uw rekening gestort.

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe u moet inschrijven op een obligatie: Hoe schrijft u in op een obligatie?

Vragen of opmerkingen?

Een overzicht met Veelgestelde vragen en antwoorden vind je rechts in beeld bij het kopje 'Documenten'. Staat uw vraag hier niet tussen? Vragen over inschrijven of de financiële afhandeling kunnen gestuurd worden naar info@andersfinancieren.nl. Stuur vragen over de strategie of het idee achter obligaties naar communicatie@bernhoven.nl. Wilt u uw vraag liever niet via mail versturen? Bel dan naar AndersFinancieren via +31(0) 85 130 22 18.


U heeft zich al ingeschreven voor dit project.