image

Bernhoven II 2021 - Eigen inleg medewerkers

Deze obligatielening is bedoeld voor medewerkers van Bernhoven die extra willen investeren in het ziekenhuis. Investeren is mogelijk vanaf € 500,-. 


Verbondenheid met alle medewerkers

Bernhoven gelooft in participatie, in betrokkenheid en eigenaarschap. De verregaande samenwerking die Bernhoven opzoekt is een van de grote kansen voor de toekomst. Daarom kiest Bernhoven als enig ziekenhuis in Nederland voor een ander model. Medisch specialisten en medewerkers krijgen een gift en kunnen financieel participeren. En ook andere betrokkenen kunnen door middel van obligaties participeren.

Waarom vraagt Bernhoven medewerkers extra te investeren?

Bernhoven heeft heldere ambities. Om die te realiseren heeft ze (financiële) ruimte en vrijheid nodig om dingen op haar eigen manier te doen. Dit houdt onder andere in dingen doen op haar eigen tempo en het maken van keuzes voor de lange termijn, niet om snel, optisch resultaat te behalen. Bernhoven wil samen werken aan gezondheid. Dat doen ze door jouw gezondheid voorop te zetten en zorg dichtbij te organiseren.

De verruiming van het eigen weerstandsvermogen wil Bernhoven graag ophalen bij groepen die het hogere doel, de belofte van Bernhoven, omarmen. Bij mensen die persoonlijk gebaat zijn bij hun koers. Bernhoven is ervan overtuigd dat zij met jou sterker zijn en er beter van wordt als direct betrokkenen investeren in hun ziekenhuis. Als medewerker sta je daarbij voorop.

Hoe werkt een obligatie?  

Om participeren in het ziekenhuis voor iedereen mogelijk te maken, geeft Bernhoven obligaties uit. Belanghebbenden kunnen obligaties kopen en daarmee obligatiehouder worden. Met een obligatie in je bezit, leen je voor een bepaalde tijd geld uit aan de organisatie. Gedurende deze tijd krijg je ieder jaar een vast bedrag aan rente. Wanneer de looptijd van de lening afgelopen is, krijg je het uitgeleende bedrag in één keer van Bernhoven B.V. op je rekening gestort.

Hoe investeer ik extra in Bernhoven?

Om in te schrijven op obligaties, klik je op de oranje button 'Log in om in te schrijven / Inschrijven obligatie'. Wanneer je alle stappen  doorlopen hebt, ontvang je per e-mail meer informatie over de vervolgstappen. 

Als je inschrijving goedgekeurd is, wordt gevraagd om het bedrag waarvoor je inschrijft over te maken. Je kunt als medewerker ook je opgebouwde PLB-uren inzetten. Kijk voor meer informatie in het document Investeren in Bernhoven met je PLB-uren (bij documenten rechts in je scherm). 

Na goedkeuring van de betaling ben je in het bezit van obligaties van Bernhoven waarover je jaarlijks (rond oktober) rente zult ontvangen. Aan het einde van de looptijd van de obligatielening wordt de waarde van je obligaties op je rekening gestort.

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je moet inschrijven op een obligatie: Hoe schrijft u in op een obligatie?

Vragen of opmerkingen?

Een overzicht met Veelgestelde vragen en antwoorden vind je rechts in beeld bij het kopje 'Documenten'. Staat je vraag hier niet tussen? Vragen over inschrijven of de financiële afhandeling kunnen gestuurd worden naar info@andersfinancieren.nl. Stuur vragen over de strategie of het idee achter obligaties naar communicatie@bernhoven.nl. Wil je jouw vraag liever niet via mail versturen? Bel dan naar AndersFinancieren via +31(0) 85 130 22 18.


U heeft zich al ingeschreven voor dit project.