image

CareLess Beilen


CareLess realiseert en exploiteert betaalbare woonruimte voor senioren met dementie. De locatie in Beilen zal bestaan uit 24 appartementen waar lichte en/of latente zorg aangeboden wordt aan de bewoners. De appartementen zijn speciaal ontwikkeld voor 60-plussers, hebben een rijke uitstraling, ruime indeling geschikt voor mindervaliden en zijn gelegen op loopafstand van winkels, restaurants en het station.

Voor de financiering van de kosten (exclusief bouwkosten) van dit project schrijft CareLess een obligatielening uit van 2,5 miljoen euro. Deelname is mogelijk vanaf 10 obligaties (€100.000,-). Met de bouw wordt gestart als minimaal 70 % van de appartementen verkocht is en uit de verkoopopbrengst worden onder andere de bouwkosten betaald.

CareLess

CareLess Projectontwikkeling B.V. realiseert en exploiteert betaalbare woonruimte voor senioren met dementie. Er zijn (veel) te weinig woningen en appartementen in Nederland waar senioren met dementie aan de ene kant zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen en aan de andere kant de (toenemende) zorg krijgen die ze nodig hebben.

In overleg met de betreffende gemeentes koopt CareLess locaties waar 20 tot 50 woningen en/of appartementen gerealiseerd kunnen worden. Momenteel zijn er locaties aangekocht in Rotterdam, Venlo, Beilen en Duiven. Daarbij zijn er objecten in aankoop in Gouda, Waddinxveen, Ridderkerk, Kerkrade en Zevenaar. 

Nuttige links:

Website CareLess;
Facebook CareLess;
LinkedIn CareLess.