Hoe start ik?

Stap 1: Registreer u als belegger:

Registratie is noodzakelijk om onze zorgplicht goed en tijdig uit te kunnen voeren. Zodra uw registratie definitief is, heeft u toegang tot het besloten deel van onze website. Hier vindt u de aanvullende informatie bij alle nieuwe emissies en lopende obligaties. Niet alle informatie over nieuwe en lopende obligaties is openbaar. Dit is een bewuste keuze van AndersFinancieren. Zo kunnen wij maximaal transparant zijn en  bijv. ook het externe ratingrapport met u delen. Via onze Algemene Voorwaarden, die u accepteert als gebruiker van ons platform, verzoeken wij u respectvol en integer met de verstrekte informatie om te gaan.  

Stap 2: Kies 1 of meerdere obligaties waarin u wil beleggen:

Lees de aangeboden informatie goed door. Maak een afweging tussen uw wensen en doelstellingen qua financieel en maatschappelijk rendement en de condities, voorwaarden en risico’s die verbonden zijn aan de aangeboden obligaties. Beleggen in obligaties is niet zonder risico.

Stap 3: Log in op uw persoonlijke account Mijn AndersFinancieren:

Met uw account kunt u zich inschrijven op obligaties en uw lopende beleggingen beheren. Deze module staat los van het informatieve deel van de website en heeft een hogere mate beveiliging. Daarom moet u voor een 2e maal inloggen. U kunt deze omgeving op 2 manieren benaderen: