Uitbreiding Team AndersFinancieren

Peter Smittenaar is aangetreden als voorzitter van het bestuur van de Stichting Obligatiehouders AndersFinancieren. Deze stichting vervult een belangrijke rol binnen het AndersFinancieren concept en fungeert als toezichthouder en belangenbehartiger. Wanneer nodig kan de stichting namens obligatiehouders optreden.

Peter is van huis uit jurist en heeft veel ervaring in de zorg. Hij heeft in verschillende functies, van secretaris tot voorzitter van de Raad van Bestuur, ervaring opgedaan bij allerhande zorginstellingen. Momenteel is hij naast zijn functie als voorzitter van het bestuur van de Stichting Obligatiehouders AndersFinancieren ook voorzitter bij de Zintri zorggroep en stichting PodAa, secretaris bij Natuurpunt Markvallei en geeft hij advies op juridisch en organisatorisch vlak.

Welkom, Peter!