image

Steenvlinder 11

Op drie locaties, huidige agrarische glastuinbouw gronden, in de gemeente Zuidplas en Zevenhuizen worden duurzame woningen ontwikkeld van diverse afmetingen en V.O.N. prijzen. Geïnteresseerden in de te ontwikkelen woningen kunnen kiezen uit een kavel voor zelfbouw, een casco woning voor zelfafbouw of een appartement met zelfafbouw. Voor alle varianten worden door middel van een kluspaspoort en een bouwwijzer de regels weergegeven zodat toekomstige bewoners in alle vrijheid de woning of het appartement kan ontwerpen en afbouwen.

Voor de drie locaties worden in totaal ca. 420 wooneenheden ontwikkeld. Op de ontwikkelposities is ruimte voor sociale koopwoningen, rijwoningen, 2 onder 1 kap woningen, vrijstaande woningen en appartementen.

Steenvlinder

Steenvlinder is veruit het meest ervaren bedrijf op het gebied van eigenbouw in Nederland, een gebied dat nog volop in ontwikkeling is. De oprichters van Steenvlinder, Hans Sparreboom en Marnix Norder, hebben beiden 20 jaar ervaring in stedelijke ontwikkeling en projecten. Sinds 2008 hebben zij zich gespecialiseerd in eigenbouw. In die periode hebben zij een enorme diversiteit aan kluswoningen en nieuwbouw op kavels gerealiseerd. Steenvlinder wil meer woonplezier realiseren en bijdragen aan een beter leven: door het zelf bouwen, bouwen mensen ook aan de samenleving. Het doel is om zelfbouw voor iedereen mogelijk te maken met maximale vrijheid en zeggenschap. Steenvlinder zorgt zo voor meer woonplezier, unieke woningen en een grotere betrokkenheid bij de buurt.
Nuttige links:

• Website Steenvlinder;
• Facebook Steenvlinder;
• Twitter Steenvlinder.

U heeft zich al ingeschreven voor dit project.