image

Bernhoven II 2020 - Eigen inleg medewerkers

*Het stortingsverzoek voor Bernhoven II 2020 - Eigen inleg medewerkers is per 25-9 verstuurd. 

Deze obligatielening is bedoeld voor medewerkers van Bernhoven die extra willen investeren in het ziekenhuis. Investeren is mogelijk vanaf € 500,-. Bekijk de flyer voor de uitgebreide informatie over deze obligatielening.


Eigen investering door medewerkers

Bernhoven heeft heldere ambities. Om deze ambities te realiseren en dingen op hun eigen manier te kunnen doen is (financiële) ruimte en vrijheid nodig. De verruiming van het eigen weerstandsvermogen wil Bernhoven graag ophalen bij hen die achter het hogere doel en de belofte van Bernhoven staan. Bij mensen die ook persoonlijk gebaat zijn bij de gezette koers. De medewerkers van Bernhoven staan hierbij voorop.

Geen gewoon ziekenhuis

Bernhoven is het enige ziekenhuis in Nederland dat financiële participatie van al het personeel en van betrokkenen mogelijk maakt. Het is een van de voorbeelden die laat zien dat Bernhoven dingen op haar eigen manier bekijkt en aanpakt. Dat doen ze uit liefde voor mensen. Bernhoven ambieert om in 2025 een gezondheidsorganisatie te zijn, waar het welzijn van de patiënt het uitgangspunt is en zinnige zorg geboden wordt.

Tijdens de coronacrisis heeft Bernhoven laten zien dat zij haar mannetje staat. Ook is uit onafhankelijk onderzoek gebleken dat de strategie van Toekomstbestendige zorg werkt. Een extra bevestiging voor Bernhoven dat hun strategie de juiste is.


Bekijk de flyer voor de uitgebreide informatie over deze obligatielening.


Wat betekent een obligatie?

Door in te schrijven op een obligatie, leent u geld uit aan Bernhoven. Gedurende de looptijd van de obligatie ontvangt u ieder jaar (rond oktober) een vast bedrag aan rente. Wanneer de looptijd is afgelopen, wordt het uitgeleende bedrag op uw rekening gestort.

Hoe investeer ik zelf in Bernhoven?

Om in te schrijven op obligaties, klikt u op de oranje button Log in om in te schrijven / Inschrijven obligatie. Wanneer u alle stappen heeft doorlopen, bent u voorlopig ingeschreven. U ontvangt per e-mail meer informatie over de vervolgstappen. Na de controle wordt uw inschrijving definitief gekeurd. Als uw inschrijving goedgekeurd is, wordt gevraagd om het bedrag waarvoor u inschrijft over te maken. Na betaling bent u in het bezit van obligaties van Bernhoven waarover u jaarlijks (rond oktober) rente zult ontvangen. Aan het einde van de looptijd van de obligatielening wordt de waarde van uw obligaties op uw rekening gestort.

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe u moet inschrijven op een obligatie: Hoe schrijft u in op een obligatie?


Vragen of opmerkingen?

Op intranet vindt u bij Obligaties voor medewerkers een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden.

Komt u er niet aan uit? Stel uw vraag via de chatfunctie of stuur uw vraag naar bernhoven@andersfinancieren.nl. U wordt zo snel mogelijk geholpen.


U heeft zich al ingeschreven voor dit project.