image

Bernhoven I 2020 – Gift obligaties aan medewerkers


Deze obligatielening is bedoeld voor medewerkers van Bernhoven die willen inschrijven op de gift. Bekijk de flyer voor de uitgebreide informatie over deze obligatielening.


Verbondenheid met alle medewerkers

Bernhoven geeft obligaties aan haar medewerkers om de onderlinge verbondenheid te vergroten. Door in te schrijven op de gift wordt u als medewerker eigenaar van een obligatie van Bernhoven. Dat is waar Bernhoven het voor doet. Ze willen dat het ziekenhuis van iedereen wordt. Dat alle medewerkers eigenaar zijn van hun eigen werk en werkzaamheden en zich betrokken voelen bij het ziekenhuis. Wat Bernhoven betreft hoort daar ook een financiële verbondenheid bij.

Geen gewoon ziekenhuis

Bernhoven is het enige ziekenhuis in Nederland dat financiële participatie van al het personeel en van betrokkenen mogelijk maakt. Het is een van de voorbeelden die laat zien dat Bernhoven dingen op haar eigen manier bekijkt en aanpakt. Dat doen ze uit liefde voor mensen. Bernhoven ambieert om in 2025 een gezondheidsorganisatie te zijn, waar het welzijn van de patiënt het uitgangspunt is en zinnige zorg geboden wordt.

Tijdens de coronacrisis heeft Bernhoven laten zien dat zij haar mannetje staat. Ook is uit onafhankelijk onderzoek gebleken dat de strategie van Toekomstbestendige zorg werkt. Een extra bevestiging voor Bernhoven dat hun strategie de juiste is.


Bekijk de flyer voor de uitgebreide informatie over deze obligatielening.


Wat betekent een obligatie?

Door in te schrijven op een obligatie, leent u geld uit aan Bernhoven. Gedurende de looptijd van de obligatie ontvangt u ieder jaar (rond oktober) een vast bedrag aan rente. Wanneer de looptijd is afgelopen, wordt het uitgeleende bedrag op uw rekening gestort.

Hoe ontvang ik mijn gift?

Om uw gift te ontvangen, klikt u op de oranje button Log in om in te schrijven / Inschrijven obligatie. Wanneer u alle stappen heeft doorlopen, bent u voorlopig ingeschreven. U ontvangt per e-mail meer informatie over de vervolgstappen. Na de controle wordt uw inschrijving definitief gekeurd. Als uw inschrijving goedgekeurd is, ontvangt u jaarlijks (rond oktober) rente. Aan het einde van de looptijd van de obligatielening wordt de waarde van uw obligaties op uw rekening gestort.

In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe u moet inschrijven op een obligatie: Hoe schrijft u in op een obligatie?


Vragen of opmerkingen?

Op intranet vindt u bij Obligaties voor medewerkers een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden.

Komt u er niet aan uit? Stel uw vraag via de chatfunctie of stuur uw vraag naar bernhoven@andersfinancieren.nl. U wordt zo snel mogelijk geholpen.


U heeft zich al ingeschreven voor dit project.