image

Steenvlinder 6

De obligatielening is geplaatst.

Het zesde Steenvlinder project biedt het beste van twee werelden: je loopt zo het weidse buitengebied in richting de Biesbosch en alle voorzieningen bevinden zich op loop- en fietsafstand. De omgeving is groen en de Drechtsteden zijn in een kwartier te bereiken. Op deze locatie wil Steenvlinder mensen de kans geven hun eigen duurzame, vrijstaande woning te bouwen. 

De woningen zullen worden aangesloten op een warmtelus. In plaats van een CV-ketel kan een warmtepomp geplaatst worden, waardoor je de woning kunt verwarmen (en koelen) zonder het gebruik van gas. Om de grond volgens het Steenvlinder concept te transformeren en een beperkt aantal voorzieningen (onder andere de warmtelus) te plaatsen schrijft Steenvlinder een obligatielening uit groot € 4.200.000,-. Zelf financiert Steenvlinder middels een achtergestelde lening € 350.000,-. 

Steenvlinder

Steenvlinder is veruit het meest ervaren bedrijf op het gebied van eigenbouw in Nederland, een gebied dat nog volop in ontwikkeling is. De oprichters van Steenvlinder, Hans Sparreboom en Marnix Norder, hebben beiden 20 jaar ervaring in stedelijke ontwikkeling en projecten. Sinds 2008 hebben zij zich gespecialiseerd in eigenbouw. In die periode hebben zij een enorme diversiteit aan kluswoningen en nieuwbouw op kavels gerealiseerd. Steenvlinder wil meer woonplezier realiseren en bijdragen aan een beter leven: door het zelf bouwen, bouwen mensen ook aan de samenleving. Het doel is om zelfbouw voor iedereen mogelijk te maken met maximale vrijheid en zeggenschap. Steenvlinder zorgt zo voor meer woonplezier, unieke woningen en een grotere betrokkenheid bij de buurt.

Teaser

Klik hier voor een overzicht van deze obligatie.

Nuttige links:

• Website Steenvlinder;

• Projectenpagina Steenvlinder;

• Facebook Steenvlinder;

• Twitter Steenvlinder.

U heeft zich al ingeschreven voor dit project.